Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНяма нищо неясно в случая във Варна, става

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНяма нищо неясно в случая във Варна, става
Коментари Харесай

Христо Терзийски, МВР: След 21 декември не започва нов живот, ще изпратим полиция и жандармерия да контролират струпванията

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия

Няма нищо неразбираемо в тази ситуация във Варна, става въпрос за двойно ликвидиране и самоубийство. „ Основната ни версия е за интимни връзки в триъгълник “, това сподели по Нова телевизия министърът на вътрешните работи.

Той съобщи, че ще се имунизира, с цел да даде образец на останалите чиновници на Министерство на вътрешните работи. Терзийски разяснява, че няма по какъв начин да задължи служителите на реда да си слагат имунизацията, само че в системата има значение какво прави началника и всички гледат него.

„ След 21 декември не стартира нов живот, би трябвало да съблюдаваме всички противоепидемични ограничения “, сподели още министърът. Той акцентира, че всички патрулни служители на реда и жандармерията ще бъдат извадени по празниците и ще бъдат на местата, където има най-голямо скупчване на хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР